Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Το πιο τριχωτό παιδί στον κόσμο!Περισσότερο με πίθηκο παρά με κοριτσάκι μοιάζει. Κάποιους τους τρομάζει όμως η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη που μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.
Μοιάζει βγαλμένη μέσα από κάποια κινηματογραφική ταινία φαντασίας όπως ο «Ο Λυκάνθρωπος» ή ο «Ο Πλανήτης των Πιθήκων». Κι όμως, η 11χρονη Ταϊλανδή Σουπάτρα Σασουφάν δεν είναι φανταστική ηρωίδα της μεγάλης οθόνης αλλά απολύτως πραγματική. Πηγαίνει σχολείο, της αρέσει το κολύμπι και ο χορός, παίζει με τα άλλα παιδιά και κυκλοφορεί στους δρόμους της Μπανγκόκ, της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης.
Η 11χρονη είναι, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Guinness, το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο. Μια ματιά στην φωτογραφία της, αρκεί προκειμένου να πειστεί κανείς για του λόγου το αληθές.
Η μικρή Ταϊλανδή είναι ένας από τους περίπου 50 ανθρώπους που πάσχουν εν έτει 2011 από το επονομαζόμενο «σύνδρομο του λυκανθρώπου», μια σπάνια ασθένεια η οποία οφείλεται σε ένα «λάθος» χρωμόσωμα και προκαλεί εντονότατη τριχοφυΐα.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μπήκα στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, τα παιδιά στο σχολείο παλαιότερα με κορόιδευαν αλλά όχι πια, έχω συνηθίσει την κατάστασή μου, απλώς μερικές φορές δυσκολεύομαι να δω όταν οι τρίχες γύρω από τα μάτια μου μακραίνουν», δηλώνει η τριχωτή μικρή η οποία όταν μεγαλώσει θέλει «να γίνει ιατρός και να θεραπεύει τους ανθρώπους».
Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου